Články

Pondělí se probudilo do deštivého rána, nic výjimečného pro toto období a tuto zemi. Prší tady i několikrát denně a teď v říjnu právě začalo období, kterému tak důvěrně říkám - období dešťů.

Slýcháme to často, máš špatnou karmu, musíš si opravit karmu, je to něco co musíš spravit, vyřešit. Ale co to je, co jsem udělal špatně já v minulosti, co je potřeba řešit?

Jistě všichni znáte výpočty, se kterými pracuje Numerologie, podle data narození Vám vypočítá Vaše osudové číslo, karmické přenosy, Váš roční symbol a jiné charakteristiky. Matice Osudu pracuje na stejném principu, kdy však datum narození vkládá do Matice - šablony a z ní ještě dalšími dílčími výpočty pak vytěžíme spoustu dalších užitečných a také...

Historie této techniky sahá až do starověké Číny a k védickým pramenům, kdy jíž v dávných dobách staří čínští mudrcové a učenci pracovali s Numerologii, stejně jako Pythagoras ve starověkém Římě, ale posunuli toto vědění do dokonalosti spojením Egyptských symbolů - později známé jako Tarotové karty.

© 2009Terradreams Ltd Velká Británie
Tarot - Matice Osudu
Vytvořeno službou Webnode Cookies
Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky